2. Gènesi del “FAN25”

Lo FAN25 es va editar per commemorar los 25 anys de l’aparició del número 0 del 3 i 2 FANSÍN (Agost de 1983). O sigui que havia de sortir a l’agost del 2008. Tot va començar amb una carta a La Veu de Flix. Extracte:

 

“3 i 2 fan 25″….  Suposo que a molta gent no li diu res este joc de paraules, pero a més d’un se li haurà encès una llumeta. Sí, sí, a l’agost farà 25 anys que va sortir a la llum lo 3 i 2 FANSÍN. Us en recordeu? Anys 80, uns quants “veinteañeros” de Flix, farts de queixar-nos de tot, vam muntar un fanzine per queixar-nos per escrit i donar sortida a venades artístiques molt diverses. Va durar gairebé dos anys; fins al número 6 sortia cada mes, després  cada dos. Tot un récord en el món dels fanzines, mitjà d’expressió que, segons la Vikipedia, es caracteritza por una edición de bajo costo (en el nostre cas fotocopies) i presenta dos problemas endémicos: lo primer són els problemes de distribució i el segon que depèn únicament de las ganas desinteresadas de sus colaboradores en un trabajo no remunerado que debe obtenerse del tiempo libre.

Pero té el gran avantatge de publicar de forma libre y directa sin ataduras ni intereses para con terceros. Avui en dia molts fanzines es pengen a la xarxa i així t’estalvies la impressió i la distribució. Este tipo de fanzines electrónicos se denomina ezine (és el primer cop que sento esta paraula, pero crec que en tinc un).

Tornem al 3 i 2 FANSÍN. Recordo l’estiu del 83 al Grup de Teatre de Flix (al que hi havia llavors). Amb el Xavier Renedo vam parlar de muntar un fanzine: ell escrivia, jo dibuixava i al poble hi havia gent enterada en divesos temes, amb inquietuds i un grapat d’artistes de diferents rams que  anteriorment havíem muntat l’exposició col.lectiva Expo-Canyís, d’infaust record. I l’eterna queixa per la falta d’alternatives!. A més, eren els anys 80, època de grans eclosions creatives, al programa de TV La Edad de Oro no paraven de mostrar-nos gent que feia coses a tot arreu i de tot tipus. Naltros teníem una Ràdio-Flix joveneta i una Veu de Flix que no feia massa que havia deixat de ser antorcha, pero el que teníem al cap no tenia cabuda en un mitjà formal. Coses de l’edat? 

Total, que, tal i com es diu al primer Eh, di torial de la revista, enlloc de convocar reunions i començar a discutir vam decidir fer un número 0: Xavier va inaugurar el seu racó literari, jo vaig fer la portada i un còmic caricaturitzant un Saturday nait a Plitch que va fer molta gràcia  (sobre tot als que hi sortien) i vam demanar ajuda a quatre colegues: un còmic d’ Olaags, una il.lustració de Solyman, un noticiari musical de 2459 (que llavors era DJ de la Xilf) i un comentari cinematogràfic de Rosa. Total: 12 pàgines, 25 exemplars que més endavant vam haver de reeditar.

Ja amb lo producte a les mans, a qui vulgués participar només li calia apuntar-se. I vaja si s’hi van apuntar! Segons l’ Eh, di torial del número 9, ens ajuden los Manyos, Carlos, Pere, Xavier, Joan i Simon…els qui “reculleixen” el material i confeccionen la revista són  Xavier/ Armando/ Napoleón/ Lluna i Joan Enric / Qercus / Kikus / Nafent / Castellví / Puturrús… Montse i Eugenia (q.e.p.d.) són les mecanògrafes. De fer les copies, normalment a Barcelona, se n’encarrega Rosa, i quan arriben aquí, Solyman, Thoth i Chuti/Josep Maria les grapen i les porten a casa Jaume, el qual les distribueix als llocs de venda. La Piti cobra i paga factures… Ens distribuim…a Flix, bar Morales, pub Laia, boutique Can Can, llibreria Bagés i Vila…, a Móra la Nova, Pub7; a Riba-Roja, pub Niu; a Barcelona, Bar Bar; a Tarragona, Ses Polvets… a Miravet lo vén lo Paco (adreça…), a Vilanova, Fabio (…) a Lleida, Fina (…) a Barcelona, Oxford i Rosa (…) a Santa Coloma de Farners, Josep Navarro… També l’enviem a editorials: Toutain, Norma, la Cúpula… hem contactat amb altres fanzines…i programes de ràdio com el Rock, Comics i Otros Rollos de Radio 3. Hem participat en els certàmens i exposicions dels que hem tingut notícia i, en fi, que fem lo que podem.

Lo contingut del fanzine era ben variat, pero bàsicament podríem diferenciar una part periodística (informació, crítica, articles d’opinió, comentaris, intents de conscienciació, etc.) i una part creativa, tant literària (poesies, lletres de cançons i narrativa diversa) com gràfica (còmic, il·lustració, acudits, tires i falsa publicitat). Publicitat autèntica -i gratuïta- només la féiem als establiments que ens distribuïen. Sempre va ser una publicació auto-finançada i els primers números els veníem de mà en mà. Com que encara conservo tota la col·lecció, vaig a provar de fer un resum de cada número. Los noms dels diferents autors (vora els 50 en total) us els posaré tal i com surten publicats per allò de respectar la intimitat. El format era sempre DIN A4 amb grapes laterals i la tirada va arribar als 200 exemplars.

 

 

Lo comentari de cada número mos lo saltarem perque ja surt (més ampliat) a la pàgina de la Història del Fansín. La carta, que es va publicar en dos capítols (als números de juliol i agost de La Veu) acabava: 

 

I txim pum… què hi farem, tot té un fi “menos la butifarra, que en té dos”, així que FANZINEROSOS I FANZINEROSES, el segon final d’este article: Mos atreviríem a fer com Led Zeppelin? Mos retrobem per fer un únic “concert” i celebrar així els 25 anys? Si abans lo feiem amb tisores, Pegamento Imedio i una Olivetti, ara amb los Pecés…

 

Joan Enric Castellví SANTAMARIA

(amb el vistiplau del Xavier Renedo)

 

 

Abans de la publicació de la carta ens vam posar en contacte per telèfon, internet i “de viva voce” i es va tantejar el terreny… Durant los mesos de maig i juny (al juliol ja vam portar la revista a la impremta) es van rebre los següents missatges a “Mundotrash.wordpress” (secció “Novetats on lain”):

 

piti Dijo:
Mayo 1, 2008 a 7:58 pm e

estic com xiqueta en sabates noves!!! gracies per engegar la maquina

 • chuti Dijo:
  Mayo 5, 2008 a 6:21 pm eja estic començant a afilar llapissos.

 • Gemma de BCN Dijo:
  Mayo 14, 2008 a 4:52 pm econteu amb mi, no se molt be qué peró alguna cosa escriuré

 • piti Dijo:
  Mayo 17, 2008 a 6:44 pm eHooola,no m´he perdut,pero la migranya me te acollonida!.Molt be, cuanta gent no?. Be nem per feina,els que falten esta setmana intentare localitzarlos als de “infraestructures” tambe.He trobat les diapositives, un munt xeic! un carro de la festa i tres de l’exposicio de la setmana del comic.
  salut!!!!!!

 • salvador alegria Dijo:
  Mayo 22, 2008 a 4:04 pm eReserveu-me una pàgina per còmic o il·lustració, encara no tinc clar que serà.

 • ludus lupus Dijo:
  Mayo 23, 2008 a 12:12 am eEstic pensant si fer un noticiari musical amb petita cronologia musical dels 25 anys que han passat o fer com aquell que no ha passat el temps hi seguir com si res amb coses de pura actualitat, de moment m’apalanco una pàgina.

  També m’agradaria que es dediques un espai en record de la nostra estimada col·laboradora i que ens va deixar, Eugènia. La seva mort, per la manera com va tenir lloc, m’ha portat molts mals records. Ara començo a recordar-la tal com la vaig coneixer de veritat, una noia alegre i vital, una amiga, i així és com la hem de recordar, sense mal rotllos. No proposo cap actuació en concret, ni tan sols se m’acut que fer, però pense’m una mica en ella.

 • xavier Dijo:
  Mayo 23, 2008 a 7:42 am ehola kiko fa poc que els estaba miran per ensenyar als meus fills les revistes
  aixo es magic

 • xavi renedo Dijo:
  Mayo 26, 2008 a 6:45 pm eAnims, que ja ho tenim! (La primera fase).
  A veure si entre tots podem acabar de localitzar als que falten.
  Salut a tots.

 • KEIFAREM Dijo:
  Mayo 29, 2008 a 6:44 am eTxeics , pus que a mi tb em fa molta ilu .

 • KEIFAREM Dijo:
  Mayo 29, 2008 a 10:12 am eAH ! i apunteu-m1 1 pagina please !

 • joan sangrà Dijo:
  Mayo 29, 2008 a 3:18 pm ehola kiko . xavier m’ ha fet 5 centims d’ aquest revival
  referent a una posible col-laboracio me decanto per la part escrita,
  una cosa mitjana o sigui 1 pagina.

 • OLAAGS Dijo:
  Mayo 29, 2008 a 4:42 pm eHola “MOUSE”:
  Veig que continues igual, o el que es pitjor, has perdut el poc cervell que et quedava, tant gran i encara pintant ninots i llargandaixos, encara ets a temps de posar-hi remei, reflexiona, reflexiona i demana hora al psquiatre el més aviat possible, la pornografía t’ha fet molt mal.
  Veig; que no et serà fàcil sortir d’aquest pou, amb un cervellet tant brut, deixar de ser un ninotaire, un pintamones, explicar collonades, ha de ser molt dur, però no defalleixis.
  Veig; que continues arrosegante amb gent de mal viure, promocionant noves formes per corrompre als pobres desgraciats, aixó no pot fer res més, que agreujar el greu conflicte en el que estàs inmers.
  Hauries de canviar d’hàbits, no ho sé, potser tocar la flauta o el xiulet, comprar-te una canya de pescar, una merda de gos, fer aerobic, jugar a la butifarra, col·leccionar pels de figa, en fi…
  Veig que hi tornaràs a caure, però no estaràs sol, sempre podràs comptar amb Ninotaires Anonims, o algú altre que pugui entendre l’abast del teu problema mental.
  T’he de deixar, ho sento, però no tinc temps per res més, he quedat per berenar amb Simón Palmorano, m’espera a la cantonada, mimetitzat de farola, se li estant pixant damunt tots els gossos del barri, l’estic ajudant amb un cas de tangues xinos falsos, que requereix la meva valuosa intervenció.
  A bientôt, mon ami.

 • Jaume Dijo:
  Mayo 30, 2008 a 1:09 am eBè, veig que m’has “adjudicat”dos pàgines, la veritat no sé si seré capaç de fer una Amalgamal, potser hi posaré només un enorme rovelló i allà cadasqú, é que desprès de tantes coses com ens han passat, de tots colors, tants com els que té la nostra terra: el verd del riu, la garriga i el clor, el roig del cerç, del Montsant i de les cares de la partida de butifarra de les tardes al bar de la plaça, el gris de la boira, d’alguna gent i del pirulí, el negre d’una nit sense lluna al passeig sense llump, el blau del cel dels caps d’any de maatinades clarrs, tots els colors d’un octubre amable i d’un maig plujós (atenció que ningú se’n rigui o anirà a la moreneta!)…però sobre tot aquell color que fa una olor que no sé com explicar i que fa que m’atreveixi a proposar que el comentari de “olaags” formi part de l’editorial del proper número del fansin, per cert, estic treballant per aconsseguir finançament, de moment lúnic que he pensat és que podem muntar cadasqú la nostra paradeta a una “mostrafansinflix” que fariem a la “calle de la moda, per dins i per difora” el primer dia de festes tot just després de l’ofrena floral (no us prengueu a broma o tornareu de l’ermita caminant)…, l’únic que em sap greu és que fa molt temps que no toco la guitarra.

 • enriccastellvi Dijo:
  Mayo 31, 2008 a 12:05 pm eJaume, tens tota la raó. La resposta olagsiana (i potser un recull de totes)mareix un lloc al fansín. Jo, ademés, l’he impressa i la tinc enganxada a la nevera, a veure si així… Pero de moment només tinc ganes de cridar ben fort: VISCA LA PREMSA LLIURE! VISCA LA LLIURE CIRCULACIÓ D’IDEES! VISQUIN ELS NINOTAIRES ANÒNIMS!!!….eh?, un moment… Què? …No, nooooo!!!! UN ALTRE COP ALLÀ DINS NOOOOOOOOooooooooo……

 • F Visa Dijo:
  Junio 2, 2008 a 10:30 am eUna pàgina.
  F.Visa

 • soliman Dijo:
  Junio 2, 2008 a 9:18 pm eSantamaria ,si no et fa res,apuntam un altra pagina mes que en dos no em cap res.He dibuixat massa ninots.

 • enriccastellvi Dijo:
  Junio 2, 2008 a 9:36 pm ecap problema, Pep

 • OLAAGS Dijo:
  Junio 3, 2008 a 1:04 pm eVeig un horitzó fosc; negre, s’atansen nous temps, vindran nous episodis enterbolits, per les masses feixistes, canvis terribles s’extendrán pel món, sotragades mai vistes als drets humans serán el pa de cada dia, represió, censura, violacions, vexacions, gana, molta gana i patiment, molt patiment i desesperança, malalties oportunistes, nascudes de les noves misèries faran estralls, nafres incurables sondarán les carns mes fortes.
  Veig plagues, més guerres, moltes mosques, mosques de totes les espècies, mosques cagadores, negres, moltes mosques negres regnarán lo planeta.
  Veig idols, estaquirots de tota mena, noves religions dominarán al populatxo, veig llistes, llistes amb noms i cognoms i veig, totxo, molt totxo, totxo a tort i a dret, totxo per tothom.
  Veig les presons plenes, a vessar, de gent pobra i miserable, de lladres, de terroristes, d’assasins, d’anarquistes, de rics antics, de canibals, de pederastes, de malalts, d’esguerrats, d’hipotecats…
  Veig…. veig….també…veig…..NINOTAIRES !!… veig molts NINOTAIRES, veig ninotaires que han dibuixat massa ninots (eh, solisombra?) lligats de peus i mans, penjats pels ous i les tetes, amb filferros, expostos als turments que ni el mateix SATANÀS, hagués pogut imaginar mai.
  Penediu-vos… penediuvos, de tot el que heu fet, per bó que sigui, no publiqueu el fansine, ENCARA SOU A TEMPS, reflexioneu, feu me cas o sereu perseguits pels nous ordres que regnarán lo planeta i finalment atrapats, acollats, i esquarterats als racons més foscos de les presons mes horroroses.

  UNA O DOS PÀGINES, ES POSSIBLE?

  P.D.: ME QUEDEN QUATRE DIES

 • enriccastellvi Dijo:
  Junio 3, 2008 a 3:11 pm ePep, Pep (no és un cotxe) ets més enrevessat que una tira de cel·lo arrugada (…?!) Celebro que, malgrat tot, segueixis aixecant l’estendart dels NINOTAIRES… pero segur que tota la teva verborrea (més els dibuixos) t’hi cabrà en dos pàgines???

 • Jaume Dijo:
  Junio 3, 2008 a 10:30 pm eJa s’estan escanejant les diapos, es que l’amic Collazos és un tros de pa (i un treballador incansable).

 • Fina Masip Dijo:
  Junio 9, 2008 a 6:42 am eEi, aquí em teniu pel que faci falta.
  Petons des de Lleida

 • KEIFAREM Dijo:
  Junio 10, 2008 a 12:39 pm eTXEIC QUE CONEC UNA IMPREMTA

  http://mediuskoloro.com/

 • enriccastellvi Dijo:
  Junio 10, 2008 a 7:26 pm eKeifarem, acabo de rellenar lo cupó del mediuscoloro i l’he enviat. A veure què diuen

 • Jaume Dijo:
  Junio 19, 2008 a 10:21 pm ela gent que porta l’antiga xilf son bastant enrrollats, que tal una celebració allí, podríem posar la música naltres…bé o el senyor e-mule. cadasqú podría proposar un grup, un tema…i ens els “baixem”, segur que fem una nit de bona música!, abans podriem fer un sopar, o un berenar/sopar, però sense “entaular-se”, ja pensariem on…

 • KEIFAREM Dijo:
  Junio 23, 2008 a 12:09 pm ei pq ? no li diuent XILF ?

  SABEM EL DIA ? ES QUE ELS DE FORA ENS TENIM D’ORGANITZAR UNA MICA .

  SALU2

 • Jaume Dijo:
  Junio 24, 2008 a 1:38 am eLa proposta seria el cap de setmana abans de festes, si esteu d’acord parlarem amb ellls el més aviat possible, el berenar-sopar diu la Piti que podriem estudiar de fer-ho al jardi de casa nostra, catering, gespa, piscina…i cap a la xilf!

 • keifarem Dijo:
  Junio 24, 2008 a 6:51 pm eA nosaltres ens sembla be tot ! …

  MIreu aquesta pagina a veure si us va bé donar-vos d’alta , us pot ser molt util .
  http://groups.google.es/group/tresidos/web/google-group

  a mes un cop feta la festa serà el lloc on ens podrem passar les fotos i jo q se!

  ala pos

 • Jaume Dijo:
  Julio 9, 2008 a 11:38 pm eEi! la festa és el 9 d’agost, no de juliol.

 • enriccastellvi Dijo:
  Julio 10, 2008 a 2:54 pm eGràcies, Jaume. No sé on sóc, només veig fansín i fansín. Jo diria que, tenint en compte que fa dos setmanes no teníia ni idea del programa que faig servir, està quedant de puta mare. Fins aviat.

 • keifarem Dijo:
  Julio 12, 2008 a 9:06 am ees que hi ha una cosa que és diu “manual i/o ajuda ” que si es llegeix … pues això de la informàtica … dona resultats … je je , bueno no se si us ho creureu o no , però fins avui no m’he connectat a la web , mes que res pq estavem de vacances , dillums treballar …

  Esperem que el dia 9 d’agojuli puguem pujar … salu2

 • KEIFAREM Dijo:
  Julio 19, 2008 a 5:58 pm ePues a la dreta de l’ebre no hi ha ningu com KEIFAREm tallant pernil i pelant llagostins .

  Ens veiem el dia 9 , crec que tindrè un final de juliol de curro per a emmarcar ! en fi si sobrevisc alli estarem

 • Jaume Dijo:
  Agosto 3, 2008 a 11:23 pm eBé, només recordar que demà és l’últim dia per a apuntar-se pel sopar i que ja tenim la revista! ha quedat de p mare!!!
  Salut i fins el dia 9

 • chuti Dijo:
  Agosto 7, 2008 a 9:35 am efalten 2 dies

 • enriccastellvi Dijo:
  Agosto 7, 2008 a 11:11 am eEI, FANSINEROSOS…. SOM LA HÒSTIA!!!
  I VISCA LA MARE QUE ENS VA PARIR !!!!
  HO HEM ACONSEGUIT ja només ens queda disfrutar de la feina ben feta
  (i muntar l’exposició)
  ENS VEIEM!

 • vera Dijo:
  Agosto 7, 2008 a 11:22 am ehem parlat aquesta darrers dies per la radio de l’aniversari i del pregoner
  pero per divendres h e quedat amb ll’enric per parla de la festa i per a que ens expliqui com ha enredat al personal, (per cert ha tingut una bona resposta)
  l’entrevista s’emetra a 1/4 d’una a l’informatiu
  m’agradat tot plegat, un peto a la gent que ho ha fet possible
  despres de tant de temps les minories anomimes hem continuen motivan
  visca la premsa i la llibertat dexpressio, creieu-me no sempre es aixi, mai qui mani

 • piti Dijo:
  Agosto 7, 2008 a 6:51 pm eJa hi som!!!!!muntant l`exposició, el sopar en marxa…la Xilf ens espera, el Fancine calentet a les caixes està frisós per veure el poble 25 anys després, jo amb ell l`he trobat igual gairebé rejovenit diria jo, ell m´ha dit que que encara em conservo… jajaja petonets per tots……….
  Fins disabte

 • Jaume Dijo:
  Agosto 7, 2008 a 11:07 pm eMissatge per a Keifarem: s la darrera reunió del col·lectiu 3 i 2 fansín, has quedat nomenat fotograf oficial de la festa del 3 i 2 fan25 del dia 9, presentació revista (és una passada!!!), sopar(som uns 60 aprox.), sessió de disco i el que pugui passar desprès…
  Salut
  Jaume

 • Jaume Dijo:
  Agosto 7, 2008 a 11:08 pm ei Piti…

 • KEIFAREM Dijo:
  Agosto 8, 2008 a 9:08 am eOTI TU !

 • KEIFAREM Dijo:
  Agosto 8, 2008 a 10:31 am eINAUGURAT EL GROUP A FACEBOOK , ÉS OBERT A TOTHOM , AQUI HI DEIXAREM LES FOTOS, VIDEOS, COMENTARIS … O NO !

  http://www.facebook.com/profile.php?id=&src=fftb#/group.php?gid=22990741126&ref=mf

 • KEIFAREM Dijo:
  Agosto 11, 2008 a 8:26 am ehttp://picasaweb.google.es/tresidos

 • rosa Dijo:
  Agosto 22, 2008 a 8:45 am exeics !!

  fanziner@s.. fantàstic lo fegrat este del fanzine.. i encara que me vaig perdre lo super fiestorro i la memorable nit de marxa a la xilf…he pogut estar en lo muntatge de la expo.. lo qual m’ha donat molta vidilla pels dies de festes i m’ha tret de la rutina habitual de flix…així que estic encantada de la vida amb tot i amb tots i totes…. un plaer … a la prochaine!!! inxal.la!!!

  Salut!

  rosa

 • KEIFAREM Dijo:
  Agosto 28, 2008 a 8:00 am etxeic entreu

  http://picasaweb.google.es/tresidos

 • També hi van haver missatges a la secció “Crònica 83-85”:

  piti Dijo:
  Mayo 1, 2008 a 8:21 pm e 

   xeiccc!!!!!que Santi es viuuuu

 • enriccastellvi Dijo:
  Mayo 1, 2008 a 9:02 pm ePues me n’alegro per ell.
  Solucionat (i gràcies, t’imagines…)
  Si veus algo més, dis-ho

 • rosa Dijo:
  Mayo 2, 2008 a 5:48 pm ecollons xeic.. pues si que n’hi vam fer….

 • enriccastellvi Dijo:
  Mayo 2, 2008 a 8:57 pm eeh que mola? jo també he al·lucinat fent el buidatge
  Pero què? Us apunteu,no?
  A la pàgina “ni fem un” ja veuràs que tens gent per localitzar

 • xavi renedo Dijo:
  Mayo 5, 2008 a 5:16 pm eEi, Kiko! Bon resum. Bàsicament és això. Contactarem aviat. Salut a tots.

 • Joan-Ramon Dijo:
  Mayo 8, 2008 a 10:07 am e¡Teruel exite!
  L’altre dia em preguntava on trons devies acampar actualment i pof, i gràcies a Xavier apareixes i amb un grapat de bons records. Com si ara fos que et van entrevistar a Ràdio Flix i en preguntar-te que senties pel fet que s’acabés el 3 i 2, vas respondre, fa no fa: “Que s’acabin moltes coses a Flix és bo, vol dir que se’n fan moltes!”
  Xeic, una abraçada de Flix.

 • josep Sánchez Cervelló Dijo:
  Mayo 10, 2008 a 10:58 am eGràcies per per les trucades que m’han fet Xavier Renedo i Enric Castellví he sabut que farem un nùmero extra per l’agost. me podeu guardar un parell de pàgines, ja tinc una història preparada.
  Salut i llibertat. Josep

 • Pep i Soliman Dijo:
  Mayo 12, 2008 a 8:56 pm eUn honor tornar a compartir pàgines amb tots vosaltres!!! Fins aviat!!!

 • Oscar Dijo:
  Mayo 17, 2008 a 7:12 am eUn resum brillant Kiko, em fa sentir content d’haver tingut el privilegi de ser-hi i l’oportunitat de tornar-hi, com era allò… “los viejos roq….”, us deixo que em toca la pastilla.

 • salvador alegria Dijo:
  Mayo 22, 2008 a 3:48 pm eEn pocs dies m’han trucat dos persones pel tema aquest del 3 i 2…
  Tot i que han passat molts anys, desseguit m’han vingut al cap unes converses mantingudes amb els nois que ho portaven per tal de col·laborar al fasin. Tot i que fa molt temps que no dibuixo no em faria res tornar a col·laborar, si us va bé…
  Enhorabona pel resum dels números.
  Enhorabona per no perdre els records.
  Gràcies.

 • KEIFAREM Dijo:
  Mayo 28, 2008 a 6:34 am eOsti tu ! quins records ! enhorabona pel post , t’has fotut una currada , que t’agraeixo.

  Lo del ezine … pues que vols que et digui … quasi que preferixo el paper !

 • soliman Dijo:
  Mayo 30, 2008 a 7:40 am eOmplire dos pagines

 • joaquim Dijo:
  Mayo 31, 2008 a 10:50 pm eSi tothom està tant animat, jo m’apunto

 • josep McEnrius Dijo:
  Junio 13, 2008 a 11:15 am eAquests dies varies persones m’han parlat del 3 i 2, tots amb la il·lusió de retornar a participar d’un projecte que significava llibertat cultural, de pensament… Es una mena de trobar un fil conductor a la nostra joventut. Que alluny aquells 23 anys…

  Tot i que la meva col·laboració va ser petita (a les festes si que no vaig faltar!!!), me farà molt goig omplir mig full.

  Salutacions a totes i tots,

 • xavi pujol Dijo:
  Junio 23, 2008 a 3:15 pm ehola Kiko es una pasada no se que di estic alucinan

 • marià hierro Dijo:
  Julio 11, 2008 a 7:03 am eHola kiko, trobo fantàstica aquesta iniciativa. L’article boníssim, espero que tot surti molt bé

 •  

  … i, fart de llegir lo nom de “kiko”, vaig acabar penjant una pàgina nova:

  “HOLA KIKO?”

  Sé que a més d’un li sobtarà pero he de fer una CONFESSIÓ PÚBLICA (per higiene mental i, de pas, m’estalvio el psicoanalista): El nom de “Kiko” ve de la meua infància al Colorato on uns quants impresentables ens feien la vida impossible als més petits (els que vivíeu allí sabreu de què parlo). Jo era Quique, Quicot, Quicotua i qualsevol altra deformació (com més humiliant millor) que se’ls passés pel cap. Ja a l’institut, la cosa es va estabilitzar en Quico (que vol dir Francisco!) o Kiko (Ledgard?)… El cert és que, a desgrat, pero ho vaig acabar assumint com “nom de guerra” i ja no em molestava.

  Ara, després de 23 anys sent (per fi) l’Enric –o Joan Enric-, tornar a veure el nom de kiko (panís) per tot arreu la veritat és que em dóna urticària (per dir-ho finament)

  Sé que ho entendreu (és una simple qüestió de respecte)… Gràcies.

  FINALMENT LA REVISTA VA SORTIR PER FESTES D’AGOST, COM LO NÚMERO 0 DE 25 ANYS ENRERA.

  OBJECTIU ACONSEGUIT. FELICITATS A TOTS I TOTES!

  Deixa un comentari

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

  S'està connectant a %s

  A %d bloguers els agrada això: